FacebookTwitterYouTube
HomeFormacióDocumentacióOfertes de TreballAula VóleiForumMultimèdia

La FederacióEntrenadors Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol Volei PlatjaÀrbitres

Notícies /
General

El programa estadístic ACE arriba a Catalunya de la mà de la Federació Catalana

18/10/2012 - 19/10/2012

El programa estadístic ACE arriba a Catalunya de la mà de la Federació Catalana


La Federació Catalana de Voleibol, amb l’objectiu de continuar millorant el nivell del nostre voleibol arreu del territori, s’ha interessat pel programa estadístic ACE, disposant ja de vàries unitats al seu poder.

La FCVb va arribar l’estiu passat a un acord amb l’empresa italiana Tiebreak Tech per a comprar llicències estadístiques d’aquest programa, i amb l’esperit de millora continua plantejat des de Junta Directiva de l’ens federatiu els equips del Campionat de Catalunya de Primera Divisió es veuran beneficiats ja que rebran gratuïtament una unitat del programa.

L’empresa  italiana Tiebreak Tech, amb diversos productes relacionats amb el món de l’esport, ja va col·laborar estretament amb la FCVb en la passada Lliga Europea femenina disputada a Granollers el mes de juny, on amb l’estrena de la nova pàgina web federativa els aficionats van poder gaudir d’un marcador on-line de tots els partits d’aquella competició.

Aquesta nova eina estadística oferirà als tècnics dels clubs participants en la nostra màxima categoria la possibilitat de conèixer millor el seu equip, així com l’estudi del rival i estadística global de cadascun dels partits que juguin en competició.

Qualsevol club que estigui interessat en el programa ACE, o en algun dels molts productes de que disposa l’empresa italiana Tiebreak Tech, pot posar-se en contacte amb l’Àrea Tècnica de la FCVb per tal d’obtenir més informació dels seus serveis.


<< Tornar

Publicitat de la Federació Catalana de Voleibol


Patrocinadors de la Federació Catalana de Voleibol


· FORMACIÓ
· NOTÍCIES
· MAPA WEB
· NOTA LEGAL
· DOCUMENTACIÓ
· OFERTES DE TREBALL
· AULA VÓLEI
· FORUM
· MULTIMÈDIA
· LA FEDERACIÓ
· ENTRENADORS
· VOLEI PLATJA
· ÀRBITRES
· ACTIVITATS SELECCIONS CATALANES
· AFICIONATS AL VÒLEI
· AFILIATS A LA FCVB
· ESCOLES I CLUBS NO AFILIATS A LA FCVB
· INSCRIPCIONS VÒLEI PLATJA / BEACH VOLLEY INSCRIPCIONS
· ZONA OUTLET
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · T. 93 268 41 77 · E. fcvb@fcvolei.cat · Nif. G08882797 · By Anunzia

tenda de voleibol, tenda de volei-platja, equipació de voleibol, material per voleibol, pilotes de voleibol, pilota de voleibol, pilotes de volei-platja, pilota de volei-platja, camisetes, bambes de voleibol, xarxa de voleibol, beachvolley material