FacebookTwitterYouTube
HomeFormaciónDocumentaciónOfertas de TrabajoAula VoleiForoMultimedia

La FederaciónEntrenadores Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol Volei PlayaÁrbitros

Noticias /
General

El programa estadístic ACE arriba a Catalunya de la mà de la Federació Catalana

18/10/2012 - 19/10/2012

El programa estadístic ACE arriba a Catalunya de la mà de la Federació Catalana


La Federació Catalana de Voleibol, amb l’objectiu de continuar millorant el nivell del nostre voleibol arreu del territori, s’ha interessat pel programa estadístic ACE, disposant ja de vàries unitats al seu poder.

La FCVb va arribar l’estiu passat a un acord amb l’empresa italiana Tiebreak Tech per a comprar llicències estadístiques d’aquest programa, i amb l’esperit de millora continua plantejat des de Junta Directiva de l’ens federatiu els equips del Campionat de Catalunya de Primera Divisió es veuran beneficiats ja que rebran gratuïtament una unitat del programa.

L’empresa  italiana Tiebreak Tech, amb diversos productes relacionats amb el món de l’esport, ja va col·laborar estretament amb la FCVb en la passada Lliga Europea femenina disputada a Granollers el mes de juny, on amb l’estrena de la nova pàgina web federativa els aficionats van poder gaudir d’un marcador on-line de tots els partits d’aquella competició.

Aquesta nova eina estadística oferirà als tècnics dels clubs participants en la nostra màxima categoria la possibilitat de conèixer millor el seu equip, així com l’estudi del rival i estadística global de cadascun dels partits que juguin en competició.

Qualsevol club que estigui interessat en el programa ACE, o en algun dels molts productes de que disposa l’empresa italiana Tiebreak Tech, pot posar-se en contacte amb l’Àrea Tècnica de la FCVb per tal d’obtenir més informació dels seus serveis.


<< Volver


Patrocinadores de la Federación Catalana de Voleibol


· FORMACIÓN
· NOTICIAS
· MAPA WEB
· NOTA LEGAL
· DOCUMENTACIÓN
· OFERTAS DE TRABAJO
· AULA VOLEI
· FORO
· MULTIMEDIA
· LA FEDERACIÓN
· ENTRENADORES
· VOLEI PLAYA
· ÁRBITROS
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
· INSCRIPCIONS VÒLEI PLATJA / BEACH VOLLEY INSCRIPCIONS
· ZONA OUTLET
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · T. 932684177 · E. fcvb@fcvolei.cat · Nif. G08882797 · By Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material