FacebookTwitterYouTube
HomeFormacióDocumentacióOfertes de TreballAula VóleiForumMultimèdia

La FederacióEntrenadors Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol Volei PlatjaÀrbitres

Notícies /
General

Sergi Mirada i Joshua Pérez obtenen la beca de tècnic auxiliar al CESSAA

Sergi Mirada i Joshua Pérez obtenen la beca de tècnic auxiliar al CESSAA

08/03/2018

Sergi Mirada i Joshua Pérez obtenen la beca de tècnic auxiliar al CESSAA


La Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol ha aprovat la concessió de la beca de tècnic auxiliar de les Seleccions Catalanes al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques a Joshua Pérez i Sergi Mirada. Els dos tècnics han estat escollits entre les 12 sol·licituds que s’han presentat per tal d’optar a aquesta beca per a joves entrenadors.

Els criteris de valoració que s’han tingut en compte a l’hora de fer entrega de la beca han estat: la formació esportiva, la formació acadèmica, l’experiència esportiva i la implicació en el projecte de les Seleccions Catalanes. A més, els candidats havien de complir els requisits bàsics de tenir la llicència en vigor amb la Federació Catalana de Voleibol, pertànyer a una de les categories presents al campionat i tenir menys de 30 anys.

Joshua Pérez, de 24 anys, ha obtingut la beca de tècnic auxiliar de les Seleccions Catalanes femenines, després de ser escollit entre els 8 currículums que optaven a aquesta categoria i que contaven, tots ells, amb bona formació acadèmica, de formació i experiència. El jove tècnic té el Nivell III d’entrenador Nacional de Voleibol i és operador de Data Volley. Actualment és segon entrenador de l’equip DSV CV Sant Cugat de la Superlliga Iberdrola i entrenador de l’equip infantil de Primera Divisió del DSV CV Sant Cugat. A més, ha participat en diferents ocasions com a tècnic al Campionat de Seleccions Provincials.

La beca de tècnic auxiliar a les Seleccions Catalanes Masculines ha estat atorgada a Sergi Mirada, de 28 anys. Mirada també conta amb el títol d’entrenador de Nivell III de la RFEVB i té estudis superiors en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport. Actualment és director tècnic de la secció masculina de voleibol del FC Barcelona, càrrec que també ha desenvolupat al CV Begues i al CV Sant Boi, i entrenador de la selecció de la Universitat de Barcelona, amb qui ha estat Campió de Catalunya els últims dos anys i bronze al Campionat d’Espanya Universitari l’any passat. Mirada, a més, ha participat en un torneig WEVZA i a la concentració permanent com a tècnic assistent de les seleccions espanyoles gràcies a una beca de la RFEVB.

Els dos becats acompanyaran a les Seleccions Catalanes al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que es disputarà a Valladolid de l’11 al 14 d’abril. L’objectiu d’aquesta beca, emmarcada dins les activitats de formació dels entrenadors que depenen de la col·legiatura, és enriquir la formació de joves entrenadors amb experiències competitives oficials dins el cos tècnic de les seleccions catalanes i tutelats pels responsables del programa ARC.

 


<< Tornar


Patrocinadors de la Federació Catalana de Voleibol


· FORMACIÓ
· NOTÍCIES
· MAPA WEB
· NOTA LEGAL
· DOCUMENTACIÓ
· OFERTES DE TREBALL
· AULA VÓLEI
· FORUM
· MULTIMÈDIA
· LA FEDERACIÓ
· ENTRENADORS
· VOLEI PLATJA
· ÀRBITRES
· ACTIVITATS SELECCIONS CATALANES
· AFICIONATS AL VÒLEI
· AFILIATS A LA FCVB
· ESCOLES I CLUBS NO AFILIATS A LA FCVB
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · T. 93 268 41 77 · E. fcvb@fcvolei.cat · Nif. G08882797 · By Anunzia

tenda de voleibol, tenda de volei-platja, equipació de voleibol, material per voleibol, pilotes de voleibol, pilota de voleibol, pilotes de volei-platja, pilota de volei-platja, camisetes, bambes de voleibol, xarxa de voleibol, beachvolley material