FacebookTwitterYouTube
HomeFormacióDocumentacióOfertes de TreballAula VóleiForumMultimèdia

La FederacióEntrenadors Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol Volei PlatjaÀrbitres

Notícies /
General

Curs d´entrenador Nivell Bàsic Esplugues - Mataró

31/01/2018

Curs d´entrenador Nivell Bàsic Esplugues - Mataró


La Federació Catalana de Voleibol, amb la col·laboració del Club Voleibol Mataró, per mitjà del Comitè Tècnic d’Entrenadors, organitza un nou curs de Tècnic Català de Voleibol de Nivell Bàsic. La part teòrica es realitzarà entre el Complex Esportiu de la Secretaria General de l’Esport a Esplugues i el Pavelló Euskadi de Mataró. Les inscripcions es poden tramitar fins al 19 de febrer a través del formulari d’inscripció adjunt.

Les classes presencials es celebraran els dies 21, 22, 24 i 28 de febrer i els 1, 3 i 4 de març. Els dimecres i dijous es realitzaran les classes a la Blume, i els caps de setmana es traslladaran al pavelló de Mataró. Amb l’objectiu de facilitar l’assistència dels alumnes que estant competint el cap de setmana, s’han limitat els horaris de classes al dissabte matí i diumenge tarda, dates amb major número de partits.

Els alumnes realitzaran classes teòriques i pràctiques, entre les que destaquen mini vòlei, tàctica, preparació física, tècnica, reglament i d’altres. El 9 d’abril serà el termini màxim d’enviament dels treballs a realitzar per part dels alumnes.

Aquest curs és obligatori per els/les entrenadors/es amb autorització federativa. El curs només disposa de 30 places disponibles que s’atorgaran per rigorós ordre d’arribada del comprovant de pagament.

Els alumnes qualificats com a aptes al finalitzar el curs obtindran el títol provisional de tècnic de Nivell Bàsic (antic Nivell-I), que passarà a ser definitiu una vegada s’hagi realitzat un any de pràctiques i s’hagi cursat un clínic formatiu de la FCVb. Aquest títol es de caràcter federatiu.

MÉS INFORMACIÓ

FULL INSCRIPCIÓ

 


<< Tornar


Patrocinadors de la Federació Catalana de Voleibol


· FORMACIÓ
· NOTÍCIES
· MAPA WEB
· NOTA LEGAL
· DOCUMENTACIÓ
· OFERTES DE TREBALL
· AULA VÓLEI
· FORUM
· MULTIMÈDIA
· LA FEDERACIÓ
· ENTRENADORS
· VOLEI PLATJA
· ÀRBITRES
· ACTIVITATS SELECCIONS CATALANES
· AFICIONATS AL VÒLEI
· AFILIATS A LA FCVB
· ESCOLES I CLUBS NO AFILIATS A LA FCVB
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · T. 93 268 41 77 · E. fcvb@fcvolei.cat · Nif. G08882797 · By Anunzia

tenda de voleibol, tenda de volei-platja, equipació de voleibol, material per voleibol, pilotes de voleibol, pilota de voleibol, pilotes de volei-platja, pilota de volei-platja, camisetes, bambes de voleibol, xarxa de voleibol, beachvolley material